FÅ RABATTER PÅ INDKØB, OPHOLD OG RESTAURANTER MED ET

PLUS MEDLEMSKORT

Spar kassen på en masse produkter samt oplevelser med dit PLUS-medlemskab

FÅ DIT KORT GRATIS*

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden

Fede rabatter på produkter med dit PLUS-Medlemskab!

OPSKRIFT
BANANKAGE M. CHOKOLADE

Lækker Banankage, et hit på dessertbordet
4 portioner:

Ingredienser:


Kagen

  • 4 æg
  • 150 g. hvedemel
  • 5 bananer (helst modne)
  • 150 g. blødt smør
  • 80 g. mørk chokolade (70% el. over)
  • 225 g. sukker (helst rørsukker)
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

    Overtrækket
  • 100 g. mørk chokolade (70% el. over)
  • 25 g. smør
  • 90 g. hasselnødder

Fremgangsmåde:

1. Smelt smøret lad det køle af en smule.


2. Pisk æg og sukker sammen til en luftig konsistens. Bland mel, salt & bagepulver. Sigt i massen, og rør sammen roligt.

3. Vend det afkølede smør i massen.

4. Mos eller blend bananerne, og hak chokoladen groft. Vend begge dele i massen, forsigtigt.

5. En springform smøres i kanterne og put bagepapir i bunden, og held derefter kagemassen ned i. Bag kagen ved 180 grader varmluft i ca. 50 minutter.

6. Lad kagen afkøle.

7. Smelt chokolade i mikroovnen og når flydende smøres dette på kagen med en spatel/pensel.


8. Hak nødder groft og disse drysses på kagen.


9. Lad kagen stå i en times tid, for at den bliver mere fast.

Fragt: kun 9 kr
Leveringstid: 1-4 uger

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden