FÅ RABATTER PÅ INDKØB, OPHOLD OG RESTAURANTER MED ET

PLUS MEDLEMSKORT

Spar kassen på en masse produkter samt oplevelser med dit PLUS-medlemskab

FÅ DIT KORT GRATIS*

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden

Fede rabatter på produkter med dit PLUS-Medlemskab!

OPSKRIFT
AMERIKANSKE CINNAMON ROLLS

Fyldige Cinnamon Rolls med frosting
Til ca. 12 stykker:

Ingredienser:

Snegle

  • 1 pakke gær
  • 2,5 deciliter håndvarmt vand
  • 100 gram sukker
  • 1,5 deciliter kærnemælk
  • 100 gram smeltet smør
  • 750 gram hvedemel
  • 2 teske havsalt
  • 2 æg

    Fyld
  • 350 gram brun farin
  • 200 gram blødt smør
  • 3 spiseske kanel
  • 1 teske Maizena

    Glasur
  • 200 gram flødeost
  • 100 gram blødgjort smør
  • 150 gram flormelis
  • 1 teske vanillesukker
  • 0,5 spiseske citronsaft
  • 0,5 teske havsalt

Fremgangsmåde:

1. Rør sukker, vand og gær sammen til gæren er opløst, og lad stå i 5 min.

2. Smelt smørret, og mix det herefter med æg og kærnemælk. Bland det i vand/gær blandingen.

3. Sæt røremaskinen på lav hastighed, og tilføj 500 gram af melet, lidt af gangen.

4. Når det er æltet godt, tilføjes salt og herefter resten af melet lidt af gangen til dejen har en god konsistens. Normalt bruges der i alt ca. 750 gram. Ælt i min. 5 minutter herefter.

5. Pensl overfladen med lidt smagsneutral olie, og dæk med film og et fugtigt viskestykke. Lad den hæve varmt i ca. 90 min. til dobbelt størrelse. Nu til fyldet

6. Bland kanel, sukker og maizena i en blender og tilføj smørret lidt ad gangen til det er en jævn masse.

7. Når dejen er hævet, rulles den ud i en firkant på et bord m. mel 60 cm bred, 40 cm i højden.

8. Fordel fyldet, men undlad de 2 nederste cm. Rul fra toppen, og klem den nederste kant godt fast. Del først rullen i fire ens stykker, og del herefter dem i tre hver, så du har 12.

9. Smør 2 forme, og sæt sneglene i med ens afstand, da de hæver. Lad dem hæve varmt i 1,5 time. Nu er det tid til glasuren.

10. Hæld flødeost og smør i en skål, og mix til det er let og luftigt. Tilføj flormelis, citronsaft, vanillesukker og salt, og derefter mix i 5 min.

11. Tænd ovnen på 180 grader. Når ovnen er varm bages i ca. 25 min. til sneglene er gyldne.

12. Når sneglene kommer ud af ovnen, fordeles halvdelen af glasruren, og når de har kølet 15 min. fordeles resten.

Fragt: kun 9 kr
Leveringstid: 1-4 uger

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden