FED BESPARELSE

GOOD LUCK BRACELET

KUN 10 KR - SPAR 95%

Få et smukt Good Luck armbånd med funklende Swarovski krystaller.

  • Good Luck Armbånd
  • Diameter af krystaller/lerperle, 1,9 mm: 54 stk
  • Diameter af krystaller/lerperle, : 80 stk
  • Krystaller: Østrigske Swarovski Krystaller
  • Længde på armbånd Ca.: 160 mm, 
  • Kan forlænges til 300 mm (håndled)
  • Farver: hvid

Førpris: 399 kr

Fri fragt - 1-3 ugers levering

DEALPRIS: 199 KR
MEDLEMSPRIS: 10 KR

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden

OPSKRIFT
Bacon Cheeseburger

Den absolutte grillfavorit
Til ca. 6 personer:

Ingredienser:

Burgerbolle

  • 3 deciliter lunkent vand
  • 1/2 kilogram hvedemel
  • 1/4 pakke gær
  • 1 æg
  • 1 teske salt
  • Mælk el. 1 ekstra æg (pensling)

    Fyld
  • 1 Tomat
  • 1 Iceberg salat
  • 1 løg
  • 6 skiver smelteost
  • 12 skiver Bacon
  • Pickles
  • Sennep
  • Mayonnaise
  • Olie

    Bøf
  • 700 gram hakket oksekød, ca. 6-10%
  • Salt og Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Dejen

1. Gæren opløses i lunken-varmt vand. Rør salt og æg ud i væsken. Derefter tilsættes hvedemel lidt ad gangen til dejen slipper. Dejen skal være blød, dog uden at klæbe.

2. Dejen æltes i ca. 5 minutter. Dejen formes til en kugle og dæk den med et fugtigt viskestykke. Dejen skal derefter hæve et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 1 time.

3. Ovnen sættes på 200 °C. Dejen deles i 6 stykker og formes til flade boller.

4. Bollerne sættes på en bageplade med bagepapir, og skal derefter efterhæve i 30 minutter under samme viskestykke (hvis din ovn er hurtig, afvent med at tænde den til bollerne skal ind).

5. Bollerne pensles med mælk el. æg. Bollerne bages i ovnens midterste rille i ca. 15 minutter. Burgerbollerne afkøles på en bagerist.

Tilbehør

6. Salat, løg og tomat skylles og skæres til i skiver/stykker, så de passer til bollen.

7. Bacon Steges på en fedtfri pande, til et er gyldent på begge sider

Tilbehør

8. Oksekød formes til en kugler og tryk dem flade, ca. 1,5 cm tyk. Bøffernes overflade hakkes på kryds og tværs med en kniv, da det så holder på krydderierne. Salt, peber og evt. anden yndlingskrydderi drysses på.

9. Bøfferne steges i baconfedtet på en pande, eller på grillen (grillristen skal have fedtet penslet på).

10. Bøfferne steges i 6-7 minutter på hver side ved jævn varme. Smelteost lægges over bøfferne ved de sidste 2 minutter af stegningen, så osten smelter.

Anretning

11. Burgerbollerne skæres midt over, og smøres med sennep og mayonnaise. Bøfferne lægges med den smeltede ost på burgerbollernes nederste dele.

12. De stegte baconskiver lægges derefter over. Læg løg over, derefter salatblad, og derefter tomatskiver. Top med pickles, sennep og mayonnaise, og burgerbollernes top lægges til sidst over og servér.

Bestil dit Armbånd idag!

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden