FED BESPARELSE

GOOD LUCK BRACELET

KUN 10 KR - SPAR 95%

Få et smukt Good Luck armbånd med funklende Swarovski krystaller.

  • Good Luck Armbånd
  • Diameter af krystaller/lerperle, 1,9 mm: 54 stk
  • Diameter af krystaller/lerperle, : 80 stk
  • Krystaller: Østrigske Swarovski Krystaller
  • Længde på armbånd Ca.: 160 mm, 
  • Kan forlænges til 300 mm (håndled)
  • Farver: hvid

Førpris: 399 kr

Fri fragt - 1-3 ugers levering

DEALPRIS: 199 KR
MEDLEMSPRIS: 10 KR

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden

OPSKRIFT
JORDBÆRTÆRTE

Frisk Jordbærtærte
Til ca. 8 personer:

Ingredienser:

Mazarinbund

  • 200 gram marcipan, groftrevet
  • 75 gram sukker
  • 100 gram mørk chokolade
  • 200 gram blødt smør
  • 100 gram mørk chokolade
  • 50 gram hvedemel

Vaniljecreme

  • 1/2 vaniljestang
  • 2,5 dl mælk
  • 15 gram majsstivelse
  • 3 æggeblommer
  • 1 dl piskefløde
  • 60 gram sukker

Pynt

  • 400 gram jordbær
  • Frisk mynte

Fremgangsmåde:

Mazarinbund
1. Marcipan og sukker piskes godt sammen. Derefter piskes smør i, til det er homogent og luftigt. Æg piskes i, 1 ad gangen og til sidst vendes hvedemel i dejen.

2. Dejen kommes i en smurt springform på ca. 24 cm i diameter. Bunden skal være beklædt med bagepapir.

3. Kagen bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.

4. Kagen tages ud af springformen og den mørke chokolade fordeles ud over den varme kage. Lad kagen derefter køle helt af på en rist. Hvis chokoladen ikke er størknet, når kagen er kølet af, sæt den derefter i køleskab i 15 min.

Vaniljecreme
5. Vaniljestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud. Vaniljekornene skilles fra hinanden, ved at blande dem med sukker.

6. Vaniljesukker, æggeblommer og majsstivelse røres godt sammen i en gryde. Mælken piskes i og langsomt varm blandingen op til kogepunktet under konstant omrøring til det tykner og bliver en creme.


7. Vaniljecremen hældes i en skål og stilles i køleskabet til cremen er kold.

Til sidst
8. Fløden piskes til en lækker luftig flødeskum.

9. Vaniljecremen røres igennem med først to spiseskefulde flødeskum og dernæst vendes resten af flødeskum i, til det bliver en lækker og luftig tyk creme.

10. Vaniljecremen fordeles på mazarinbunden. Pynt med et lag jordbær og små mynteblade kommes på toppen.

Bestil dit Armbånd idag!

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden