FÅ RABATTER PÅ INDKØB, OPHOLD OG RESTAURANTER MED ET

PLUS MEDLEMSKORT

Spar kassen på en masse produkter samt oplevelser med dit PLUS-medlemskab

FÅ DIT KORT GRATIS*

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden

Fede rabatter på produkter med dit PLUS-Medlemskab!

OPSKRIFT
RED VELVET CUPCAKES

Luftige Red Velvet Cupcakes
Til ca. 16 cupcakes:

Ingredienser:

Red velvet cupcakes

  • 50 gram Smør, blødt
  • 250 gram Sukker
  • 2,5 deciliter Mælk
  • 3 Æg
  • 275 gram Hvedemel
  • 1 teske Rød pastafarve
  • 2 spiseske Kakaopulver
  • 1,5 teske Vaniljesukker
  • 0,5 teske Salt, fint
  • 1 teske Natron
  • 1 teske Eddike

    Frosting
  • 200 gram Flødeost naturel
  • 50 gram Smør
  • 150 gram Flormelis

Fremgangsmåde:

Red velvet cupcakes
1. Smøret og sukkeret piskes til det er luftigt.

2. Æggene tilsættes ét ad gangen og pisk godt imellem.

3. Mælk og rød pastafarve røres i dejen.

4. Kakao, Hvedemel, Vaniljesukker og Salt blandes. Vend det forsigtigt, og igennem en sigte i æggemassen.

5. Eddike og natron blandes og vend det derefter i dejen, når det begynder at boble op.

6. Dejen fordeles i muffinsformene til en smule under kanten og bag dem midt i ovnen ved 225° i 5 minutter (traditionel ovn). Derefter sænkes varmen til 175° i 15 minutter (traditionel ovn). Lad dem køle af på en bagerist.

Frosting
7. Ost og smør piskes sammen ensartet.

8. Flormelis tilsættes lidt ad gangen, mens der stadig piskes.

9. Stop med at piske når massen er ensartet.

10. Kommes derefter i en sprøjtepose med rund tylle. Sæt frostingen på køl i ca. en halv time

11. Top de afkølede cupcakes med frostingen.

Fragt: kun 9 kr
Leveringstid: 1-4 uger

Prisen forudsætter et PLUS-medlemskab. Prøv det gratis i 14 dage, derefter 89 kr. om måneden